Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Program İlanı
07 Ekim 2022

AFYONKARAHİSAR DEVLET HASTANESİ

YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI İLAN METNİ

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 01/12/2022-11/01/2023 tarihleri arasında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde düzenlenecektir. Programa yoğun bakımda çalışan     ya da çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelendirmesi kaydıyla) hemşire, ebe(hemşire yetkili) ve sağlık memuru(toplum sağlığı) katılabilecektir.

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’nün ‘Sertifikalı Eğitim Programı Başvuruları’ konulu yazısı doğrultusunda, sertifikalı eğitim programı başvuruları 04/04/2022 tarihi itibarıyla EKİP  uygulaması üzerinden alınacaktır. Uygulamaya giriş https://ekip.saglik.gov.tr adresinden e-devlet aracılığıyla yapılacaktır.  Sertifikalı eğitim programlarına başvurmak isteyen personel e-devlet üzerinde bulunan form ile başvuru yapıp çıktısını Hastane Başhekimi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ne onaylattıktan sonra tüm belgelerin (Sağlık Bakanlığından tescilli ünvanı ile ilgili diploma fotokopisi(ekran görüntüsü de kabul edilecektir), kimlik fotokopisi, yoğun bakımda çalıştığını ya da çalıştırılacağını gösterir kurumdan onaylı belge, hemşire yetki belgesi(ebeler için), program sorumlusuna e-posta olarak gönderimini sağlayarak; görev yaptıkları kurum aracılığıyla 24/10/2022-04/11/2023 tarihleri arasında ilgili Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne üst yazı ile iletmeleri gerekmektedir.

*Önlü arkalı kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi ile hemşire yetki belgesinin(ebeler için) hastane başhekimliğine ‘aslı gibidir’ kaşesi yaptırılmalıdır.